Snoor...

Förkyld idag! mår skit kan man säga lätt att jag gör, och på torsdag är det dags för nästa musikcafé! wiho! :P nä då, jag ska nog lyckas bli frisk tills dess :) ska kurera mig extra nu i veckan så får man hoppas att jag orkar med allt.

Snöar gör det oxå, kan vi inte få slippa den här snön snart? Det är ju snart mars! Okey, jag vet. Det SKA va snö under Lima-lägret, men det behöver la inte snöa varje dag? Nej nu vill man bort till värme och sol!

Värme och sol skulle förresten behövas på vissa andra ställen oxå just nu. Är det på grund av att det ä så kallt överallt annars som folk blir kyligare än vanligt? I alla fall så vill jag i detta inlägg hälsa särskilt till två vänner som är värda guld! Och hoppas att det ger lite extra värme såhär i vinterkylan :)

Till sist ska man väl anmärka på att vi har lyckats rätt bra borta i Vancouver nu! :D Heja heja! Man vet inte vilken man tycker gjorde bäst jobb, Hellner, Ferry eller kanske Pärson?? Va tycker ni?


Bless!!! / Julia

Älgar eller kängurus?

Ett fint litet samtalsämne jag och en kompis hade ikväll :P hon frågade mig "Tycker du att älgar är häftigare än kängurus?"

Vad ska man svara på den frågan tänker man då? Mitt resonemang löd ungefär såhär.

Älgen, visst skogens konung och den har värsta stoltheten i hela sin hållning och sitt utseende. Med sina horn och allt :P man blir ju klart rädd om man möter en stor älg i skogen!
Kängurun däremot har vi ju inte här :P fatta va cool den är då! Den har en påse på magen :D praktiskt om man skulle ha en påse på magen att ha saker i, lr varför inte ungen sin?? gravid all over again ;) förlossningsdepression, byebye!
Sen är ju kängurun mycket sötare och den hoppar fram :D till skillnad från älgen som springer runt bara, hoppa ä ju mycket roligare^^

Jag tycker kort sagt att kängurus är häftigare och skull hellre va en känguru än en älg ;) va tycker du??

Bless / Julia

RSS 2.0