Tourniquet

Idag har jag firat min mammas 54-årsdag :) i sommarstugan med brorsan, pappa, morfar och mormor. Grillning, tårta och badminton :P Victor slår ju mig lätt i det iaf xD fast kul att spela med honom^^

Har gått runt med den här låten på hjärnan hela dagen nu, så när jag kom hem var jag tvungen att kolla upp texten på den bara för att :P

Tycker den är så vacker så om ni får chansen gå in och lyssna på den^^

http://www.youtube.com/watch?v=YSC0zQnLIWQTourniquet - Evanescence

I tried to kill the pain (kill the pain)
But only brought more (so much more)
I lay dying
And I'm pouring crimson regret and betrayal
I'm dying, praying, bleeding and screaming
Am I too lost
To be saved?
Am I too lost?

My God, my tourniquet
Return to me salvation
My God, my tourniquet
Return to me salvation

Do you remember me?
Lost for so long
Will you be on the other side?
Or will you forget me?
I'm dying, praying, bleeding, and screaming
Am I too lost
To be saved?
Am I too lost?

My God, my tourniquet
Return to me salvation
My God, my tourniquet
Return to me salvation

(Return to me salvation)

(Ohhhhhh)

(I want to die)

My God, my tourniquet
Return to me salvation
My God, my tourniquet
Return to me salvation

My wounds cry for the grave
My soul cries for deliverance
Will I be denied?
Christ? (Christ)
Tourniquet
My suicide

(Return to me salvation)

(Return to me salvation)

om jag kunde skulle jag...

Ibland önskar jag att jag skulle kunna göra mina bästa vänner lyckliga, att de ska få det de vill ha och att de ska vara glada. Men eftersom det inte alltid funkar så kan det bli trist. Jag försöker verkligen, jag tycker att det är roligt om mina vänner mår bra och är glada.

Fast ibland så kan det vara så att jag inte kan hjälpa, även om jag vill. Och det gör mig ont att se dig så ledsen, det gör mig ont att det delvis är mitt fel att du känner så och det gör mig ont att hur mycket jag än vill det så kan jag inte göra det bättre.

Grattis Malin, 19 år!!

Som ni ser, haha. Idag tillägnar jag ett blogginlägg till min kompis och klasskamrat Malin :P Grattis vännen! Gammal du blir ;P

Vi har under dagen gått runt med ballonger (iaf har Malin gjort det ^^) och med roliga hattar på oss, dagen till ära! Jag, Sofia och Malin gjorde en tårta som vi kalasade på sen :) gott! Så det har varit mkt tutande och sång i skolan idag^^

Nu är det långhelg och en massa sömn att ta igen ;) inte för att jag kommer göra det men ändå ^^ och nu börjar nedräkningen till den stora dagen! imorn - tre veckor kvar!

Ha de!    /Julia

Helgen...

Helgen gick fort, mycket hände. I lördags träffades ett gäng i kyrkan för att spela in nästa MERA-avsnitt inför GodIs :) jätte kul! Att ha på sig en stor, vit plastdräkt på mig mitt på nöjesfältet (som var här i helgen) lockade väldigt många blickar. Det visade sig även att om man drar ner dragkedjan lite så ser man ut som en sumobrottare.
På kvällen blev det spelkväll hemma hos mig :) Josse och Johan kom hit och vi satt uppe halva natten och bara skrattade.

På söndagen åkte min familj till Kil för att fira min kusin David som fyller 20 år nästa vecka. Det var kul att få prata lite med "lillkussen" Simon ett tag :) var ju så längesen.
Josse kom hit för att sova över senare, vi avslutade kvällen med ett par Gilmore Girls avsnitt :P Inte mycket av första säsongen kvar nu Joy ;)

/Julia

Äntligen helg..

Efter en lång vecka har jag äntligen tagit helg :) okey inte riktigt, har en del skolarbete som jag måste hinna med också, men jag behöver i alla fall inte gå upp tidigt :)

Nu har jag bara ett enda prov kvar i alla fall :P under hela min gymnasietid. Känns rätt knäppt när man tänker efter...

Sov över hos Josse i natt, vi hade en Gilmore Girls-kväll ^^ alltid kul! Josse, vi är bara på 1a sässongen än :P vi har en lång väg att gå...

Lång sovmorgon, alltid uppskattat :) sedan till skolan för två lektioner :P efter skolan bar det av till McDonalds för arbetsintervju, det visade sig att det inte blev så mycket intervju utan bara direkt på lön och sånt eftersom jag redan har jobbat där en sommar ^^ så nu är jobb fixat! en sak mindre att oroa sig över.

Helgen kommer nog bli superkul med tanke på hur mycket jag har planerat :P först ska vi filma inför nästa GodIs möte imorn och sen ska man till Kil på söndag för att fira kusinens 20-årsdag :) Tårta! Alltid gott^^

Ha en go helg!!!
/Julia

slutsats....

det finns en del saker man bara inte kan va glad eller må bra över....det finns en del saker som man tycker att vissa borde fatta.....men jag hade väl fel..

Varning för Ku3!

Jag kan bara konstatera faktumet: Jag går i den mest underbara klassen som finns :) alla är så olika så man kan alltid räkna med att någon av oss livar upp stämningen lite :P

Vi va i Karlstad för att fira Sofia och Sofia som båda fyllt år i veckan. Vi började med att gå och handla mat, hem till Sofias kompis lägenhet och fixa till middagen. Sen bar det iväg ut på stan för att hitta på nåt att göra. Vi gick till Score och satt där hela kvällen, innan det kändes som att det var dags att gå hem.

Jag har inte fått sova så mycket i natt, det kan bli rätt pratigt om man sover sju tjejer i en etta! Så jag har en del sömn att ta igen nu :P men det kan vänta till en annan dag ^^

/Julia

Valborg och 1 maj :)

Den första saken som gjorde valborg så bra var nog att jag blev klar med filosofi-uppsatsen, en vecka i förväg! Det var hur skönt som helst, nu behöver man inte stressa nästa vecka. Efter skolan träffade jag Josse, för att gå ut och gå. Vi hamnade i en glasskiosk, vi menade det inte jag lovar, vi bara drogs dit liksom ;). Sedan satte vi oss i parken och åt glass, där vi fick syn på två änder på vift. De var tydligen på sin "honeymoon" enligt Josse, jag var lite skeptisk till den teorin. Så efter att ha suttit där ett tag, hört Josse ge änderna röster och ätit upp glassen så gick vi hem till mig.

På kvällen bar det av till Björknäs tillsammans med Josse, Jacob och Sayan. Men Sayan sa fel tid så vi märkte att vi var en timme för tidiga. Det blev en glass utanför Shell och sedan tvättade vi Sayans bil, eller satt i bilen medan den tvättades i biltvätten. Låter ju lite nördigt när man berättar det såhär, men vi hade inget annat för oss så.
Efter det åkte vi till Björknäs, där vi lyssnade på SMUlorna, kyrkans barnkör, som hade konsert - ja Josse var helt extatisk! 

Brasa och fyrverkerier, men min systerson Malte tyckte inte riktigt att det var lika kul som alla andra med de där sakerna som small så att man skvatt varannan minut. Så förutom att jaga runt efter honom så var kvällen rätt lugn.  
Vi åkte hem till Jesper också, för att titta på film. Bolt! Vilken underbart crazy film!

På 1 maj började jag och Josse tidigt med att gå till kyrkan för att städa på Fisken (hennes jobb, jag brukar hjälpta till ibland), för att klockan elva kunna gå på ett möte inför GodIs (vårt egna ungdomsmöte här i Arvika missionskyrka). Helena, David, Sayan och Rasmus kom också dit och vi satt ett tag och försökte slå våra kloka huvuden ihop.

Efter det gick jag och Josse för att fika tillsammans med Ida och henne pojkvän Joel. Ida är en gammal klasskompis till mig som jag inte har sett på år och dag känns det som. Var jättekul! Vi allihop köpte glass efter fikat och sen gick vi till parken (igen) och satte oss där, för att sedan gunga (hihi)

Klockan fyra åkte jag, Josse, Cecilia och Nalle ut till Ingestrand. Dags för det första badet år 2009! Iskallt var det som väntat. Victor kom dit för att titta på spektaklet och efter en stund så kom Sayan, Emma och Joel också.

Efter två dopp åkte vi hem, och på kvällen åkte jag, Josse och Nalle ut till Sayan för att grilla och sedan spela spel (då dök Victor, Jakob och Jesper upp också) Det var ett bra avslut på en bra kväll :)

Jag hoppas på en lika bra helg :)

/Julia


RSS 2.0