Framsteg!

Inget man är van vid när det gäller telefonförsäljning, i alla fall inte när man hela sitt liv har gått till Telia och gjort sina affärer.

Förra veckan skickade jag in min Nexus på lagning till NetonNet, trodde det skulle ta år och dag innan de återkom till mig med info om hur det gick. Redan i morse fick jag ett mail där de sa att den utgått ur utbudet och den inte gick att laga (lite sadface över detta :/) MEN jag får ett presentkort hos dom på inköpsvärdet av min gamla mobil så att jag kan välja ut en ny som de skickar snarast :D bättre service än jag nånsin fått hos Telia ;)

Jag funderar på en Sony Ericsson Xperia Arc S :P min svärfar har en Arc och han säger att den är riktigt bra! Man kan väl lita på en inhandlare av elektronik till Arvika Smide lr?? :P

Den rosa va rätt fräsch tycker jag, inte sant??


Tittut! :P

ja blogga va det ja...det har man ju inte gjort på....ETT TAG!

Men här kommer det iaf ett inlägg, tänkte försöka ta upp detta igen nu efter denna "lilla" semester.

Va har hänt under typ två års tid?? Mycket, väldigt mycket! Lite kort bara: träffat Erik som jag för närvarande bor tillsammans med och är förlovad med, går på Karlstad uni, en liten Ture har anlänt och är numera en stor Ture (ja han är tjock...), mina föräldrar har flyttat till en mindre lägenhet samtidigt som jag flyttade ut.

Jag vet det där va inte sååå mycket, men jag orkar inte skriva allt som har hänt heller ;)

Josse är du nöjd nu eller??? ;)


RSS 2.0