spackelklet :P

Jepp, idag har jag varit med mina föräldrar och Victor i sommarstugan :) kul att träffa mormor och morfar också. Det visade sig att jag är min pappas dotter, haha har spacklat hela friggeboden med pappa :P kletigt och mojsigt, med andra ord väldigt roligt ;) kanske man borde föra Björklund-traditionen vidare och bli målare?? ^^ haha eller inte.

Nej, kan inte komma på nåt mer att blogga om just nu :P ska luta mig tillbaka, njuta av att lyssna på Maiden och bara må gött ett tag innan sängdags^^

Bless!

/Julls

Heldag med Josse :)

Härlig dag i stort sett kan jag säga :) vaknade av väckarklockan, lite för lite sömn, men jag överlever nog ;) sedan bar det av hem till Josse som faktiskt hade lyckats komma upp ur sängen, trots att hon tidigare sagt att hon inte skulle röra sig förrän jag kom ;) i alla fall så gick vi nästan direkt ner till tvättstugan, där vi spenderade nästan hela eftermiddagen från och till :P emellanåt hann vi med lite hederligt skitsnack, vilket behövdes med tanke på hur lite vi har hunnit träffats hitills den här sommarn :)

Efter att ha städat Josses lägenhet, fixat allt med tvätten och sett Josse dricka kopiösa mängder vatten (LOL) så gick vi hem till mig för att äta mat. Köttbullar, potatis och massa sååååås ;) underbart, lr va säger du Joy? ;) och som väntat satte Josse sig med nintendot och spelade tills det var dags att gå ut igen för att hinna med att köpa snacks till kvällens stora evenemang. Harry Potter och Halvblodsprinsen. Det är över ett år sedan jag läste boken, men jag kom ihåg det mesta tror jag, eller i alla fall trodde jag det innan jag såg filmen^^

Filmen var bra, bättre än femman kan jag säga direkt. Den var snyggare gjord än de tidigare filmerna, bra musik och skådespelarna var också bra tycker jag :) MEN det var för lite av Weasley-tvillingarna enligt mig och de hade lämnat ute en del saker som jag hade hoppats att få se i filmen, plus att den största och viktigaste scenen var nedkortad i jämförelse till versionen i boken. Så i slutändan fick den en 4 av mig, kort sagt en bra film, men boken var bättre ;)

Bless!

/Julls

Utekväll med tjejerna :)

Ja, just det. Först var det fredagen. Satt hemma och gjorde absolut ingenting när Jessica plingade på^^ kul kul! Vi bestämde oss för att ha en liten filmkväll (igen! Jessi, vi behöver skaffa oss nya intressen), fast det var inte förrän klockan halv nio som vi kom på att vi skulle ringa Malin och bjuda in henne också :P så strax innan tio sprang Malin in här och vi gick ut på en lång promenad mitt i Arvikas raggarkvarter :P Det var mycket bilar, mycket skrik, mycket visslande och en liten olycka (när en bil körde in i den framför så att baklyktorna sprack) kort sagt var det en vanlig fredagkväll i Arvika.

Igår blev det bryggan för oss. Försökte få med oss Malin H också men hon kunde tyvärr inte :( så det blev bara vi tre igen :P kvällen började med regn och vi fick ta skydd under tak, hittade platser att sitta på brevid baren. Vid halv elva tiden förflyttade vi oss till en mjuk soffa strax brevid själva restaurangen. När jag och Malin gjorde ett besök på toa kom det ett gäng killar fram till Jessi och frågade om det var upptaget hos henne. Hon sa ja, men att soffan mitt emot inte var det. Så när man kom tillbaka till sin plats igen var det ett helt gäng killar som satt där :P riktigt trevliga göteborgare, i sällskap med en föredetta Brunskogs-kille. Men det var trevligt och de bjöd oss på drinkar och pratade på :) så vi hade roligt! Och om man ser tillbaka på hela kvällen så hade jag inte velat vara någon annanstans :) för vad är en konsert i jämförelse med min älskade Malin och den bästaste Jessica ;)

ps. Välkommen hem Sofia! :)

/Julia

de senaste dagarna :P

Borde kanske uppdatera lite om vad som har hänt de senaste dagarna :P igår träffade jag Josse, Sayan och Jojo för att åka till Karlstad^^ vi gick på stan, hittade lite födelsedagspresenter till William (Jojos son som fyller 6 år, han växer för fort!) och annat. Synd att vi inte hitta Breaking Dawn Joy :P som vi letade. Tycker faktiskt att det va lite kasst att man inte har den på engelska i K-stad.
Sedan blev det bio, The Proposal som jag redan hade sett för den delen ;) men jag såg de gärna igen. haha! Vi kom hem till Jojo i Glava lite efter nio och blev inbjudna på té^^ stannade till efter klockan tolv :P haha så var det med den kortissen ;) Totalt Värt! :D

Kvällen va ju inte slut där utan när vi kom hem till mig upptäckte Josse mitt nintendo som stod (tyvärr ;) synligt på golvet i mitt rum. Vi satt uppe till klockan halv tre och spelade :P också totalt värt! vi får spela igen till veckan Joy;)

Idag vaknade man efter alltför lite skönhetssömn för att börja spela ännu mer nintendo med Josse innan hon gick iväg för att hinna träffa lite andra kompisar också :) och sedan ringde Sayan och vi bestämde en fikadejt här hemma hos mig :) sedan fick man lite tid till att hjälpa mamma att städa och så :P fast jag blev ju inte själv för länge, för klockan sju kom både Josse och Sayis tillbaka för att kolla på film, vara extremt onyttiga och slappa i min soffa hela kvällen^^ kuligt! och hela kvällen slutade naturligtvis med att Josse satte sig med nintendot, igen! haha Joy du är mysig men konstigt omöljig ibland ;) och envis som en åsna :P hehe

nej nu ska man krypa i säng, ha de!

/Julia

snart helg då..

Och vad ska jag göra? hm, låt mig se...jag kanske hjälper mamma med städningen, så mycket har jag för mig. Seriöst jag har bara åkt iväg två gånger från Värmland den här sommaren. Det kanske låter mycket, men man kan säga att bara en av utflykterna slutade lyckligt.

Förra sommaren, då hade jag sällan någon tid över för slappande och spontana grejer. Först hjälpte man Josse att vakta hundar, sen åkte man till Hönö och Liseberg. Och det bästa på hela sommarn, Def Leppard och Iron Maiden! Två av mina favoritband under samma sommar.

Bara att stå och vänta på Def Leppard var högtidligt för mig. Och sedan när de kom ut på scen och gav en show med en massa underbara låtar, Rocket som inledning var otroligt och jag kunde inte ens skrika :P så underbart var det! Och att stå fyra-fem meter från scen är inte så dåligt heller.

Iron Maiden, jag och Malin en av de varmaste sommardagarna 2008, på Ullevi. haha tur att vi fick sitta på den svala skuggsidan ^^ annars hade vi nog varit kräftor efter den kvällen :P fast nog hade man lite träsmak i baken när man väl hade suttit där i hela åtta timmar nästan ;) men man hade ju bra sällskap, lr va säger du Malin?

Fast den här sommarn blev det ingen konsert alls för mig, jobbade nästan hela Arvika festivalen och hade inte råd (och fick dessutom inte plats) för att åka till Hultsfred. Så det blev inget Metallica för mig, hade gärna sett flera av banden som spela. Så jag får väl hitta på nåt här i Arvika, så gott det går.

Nåt förslag?

/Julia

i väntan på arbete..

Ja det finns ju inte så mycket ute just nu, inte ens när man väl har en anställning får man så många arbetstimmar. Så i väntan på att få ett samtal från en av skiftledarna så sitter man hemma. Vad annars kan man göra liksom? Man kan ju inte åka iväg nånstans precis, måste ju va hemma ifall att de faktiskt ringer efter hjälp.

I helgen åkte jag med mina föräldrar till Gbg för att gå några dagar på Hönö-konferensen. Men på grund av lite olyckliga händelser så blev det bara en snabbvisit och vi var snart hemma i Arvika igen. Det gav mig ju tid att träffa tjejerna, på söndag kväll bjöd jag hit M&M och Jessica för middag och lite tjejsnack mm. Hann till och med träffa Mathias lite den kvällen :)
Jessica stannade till idag :P

En rolig grej denna veckan har ju vart att jag tog ner mitt gamla Nintendo ^^ det blev en del Super Mario och en del fotbollsmatcher med Jessi^^ Jess vi spöade skiten ur dem ;)

Nu får man se hur resten av veckan blir, om man får något sällskap eller om man får va ensam. Men va som än händer så kan jag alltid se fram emot söndagen, då Sofia kommer tillbaka till Sverie igen efter en månad i Kina:) längtar!!

En fråga jag har: Är det så fel att bli besviken på folk eller ska jag bara va tyst när jag mår dåligt?

I'm tired of make believin', I'm lost and barely breathin'
I'm on the ceiling help me down....
(Now, X, Def Leppard)

RSS 2.0