My World, My Love, My Life

Some days are covered in rain
While other days are made for glory
And you are the summer sun
The only one who knows the story

Do you want to talk about it? - I dont know
Do you want to say some words? - oh, I cant let go
Im talking about my world, my love, my life
Everytime I try to close my eyes
You just enter my mind
And you lay yourself down beside me... oh why?

Some streets are covered with sweat
There are no regrets just new connections... oh why?
You are the summer son and Im the one who wants affection

Do you want to talk about it? - I dont know
Do you want to speak some words? - oh, I cant let go
Im talking about my world, my love, my life
Everytime I try to close my eyes
You just run through my head
And you lay yourself down, beside me... oh why?

My world, my life...

Im talking about my world, my love, my life
Everytime... I try to close my eyes
You just enter my mind
And you lay yourself down, beside me... oh why...
You just run through my head
And you lay yourself down, beside me... oh why...


Tycker väldigt mycket om den här låten, den har alltid talat till mig på något sätt.

Jag vill inte...

...verkligen inte alls. Jag vill inte åka dit och jag vill inte gå där heller. Så varför söker jag ens till Geijerskolan? För att jag måste! jag kan inte gå hemma ett år, och om jag inte kommer in på Ingesund så är det vad jag måste göra. Vilket inte kommer uppskattas alls av mina föräldrar. Jag får inte bo hemma om jag inte gör något... Och det finns inga jobb. Så därför måste jag antingen komma in på Ingesund eller på Geijerskolan....och de på Ingesund ska tydligen ha en till intervjudag, heja vad mina chanser drogs ner där du. Jag kommer inte få svar förrän i slutet av nästa vecka, eller senare! så hur ska jag då göra med antagningsprovet på onsdag...?

jag känner en panikångestattack komma smygande bakifrån...

Tårta, välgörenhet och en hjälpande hand

Dagen började klockan sju, men inte frivilligt. Jag kan inte för min värld förstå varför vi ska behöva pinas så mycket i våra liv! Men man måste ju få sin utbildning så :P
Väl på skolan var det rätt lugnt, hjälpte Malin att plugga inför matteprovet. Kändes lite skumt att det var jag som hjälpte henne och inte tvärtom :S jag menar, det är hon som är bra på sånt :P

Efter skoldagen blev Malin och Sofia med hit för att avsluta sin projektrapport. De kallar mitt hem för "neutral mark" för de bor båda väldigt dåligt till för att kunna åka hem till varandra bara så där efter skolan en vardagseftermiddag. Då är mitt hem som ligger i mitten av stan bättre. Och visst får de låna min dator :)

Jannike kom hit också, det var roligt :) hon berättade om en slags insamling hon har hand om, till en ensamstående mamma som inte har något jobb och bor med sin dotter. Dottern har tydligen inte fått några nya kläder sedan hon gick i sjuan (vilket var två år sedan nu) så jag skyndade mig att plocka fram en del saker som jag inte använder längre. Hoppas de passade henne!

Sedan tog jag fram tårta och spade :) Sofia fyllde 19 idag, grattis vännen!!!! :D

Kvällen gick åt till att hjälpa Sofia och Malin med deras avslut på rapporten :P det slutade dock med att vi dansade runt till Blame It On The Boogie med Jackson 5 ^^ det var riktigt kul och vi måste ha sett så löjliga ut!

Jag ser riktigt fram emot helgen :) hela klassen ska fira Sofia och Sofia och vi ska ut och ha kul i Karlstad ^^ Yay!

Glass - det är ett gudomligt påhitt^^....men det är inte filosofi!

Eftermiddagen gick åt till att sitta ytterligare ett flertal timmar med min filosofi uppsats. Alltså filosofi, det är ett ämne som jag inte förstår mig på. Eller jag förstår mig på just ämnet, ibland, men jag förstår inte varför vi ska behöva läsa det! Visst ibland kan vi ha riktigt kul, när Pegah går igång och livar upp stämningen med sitt outömliga förråd på vishet^^ eller när vi får diskutera något intressant. Men när i livet kommer jag att lägga fram teser och försöka motargumentera faktumet att vi existerar eller inte?!

Jag la så småningom av med filosofin, gav upp kan man säga :P och gick för att möta Josse i kyrkan och hjälpa henne städa lite på Fisken  (dagiset i kyrkan). Efter det skyndade vi oss hem till Jesper för att få mat :) Nalle hade lagat en jätte god gryta! Nalle, jag vill gärna ha receptet^^!
Det var en hel drös med folk där. Jag, Josse, Sayan, Victor, Jesper, Malin, Patric och Nalle. Och efter maten gick jag, Josse och Saysay för att köpa glass^^ första pinnglassen i år för mig, så gott! Glass är verkligen ett bra påhitt! Den som uppfann glassen borde fått nobellpris :D
inspekterande av den nya Magnum sorten^^   Sayan och Josse tar kort på den nya förpackningen till Magnum xD


Slutsats: Glass är ett väldigt bra påhitt :)

Klart slut!


lugnt asså...

Jepp jepp! Nu har man börjar begripa sig på den här bloggen också, hur allt funkar och så. Tack Josse får hjälpen^^ du ä allt bra go du!

Va en lugn dag på skolan idag...två lektioner och sen iväg till musikskolan för sånglektion. Diskuterade betyg och antagningsprovet till Geijerskolan med Lotta. Har jag tur slipper jag göra det, bara jag kan få det där beskedet från Ingesund nån gång det här deceniet!

Så nu är man hemma igen, ska väl ut sen och träffa Josse, Saysay och nån mer. Medbjuden på middag :) men nu får det väl bli läxor....suck...jaja. ju förr dessto bättre brukar man väl säga :P

Ha de!    /Julia

Halloj!

Jaha, nu bloggar man alltså... och vem är jag då? Jaa....jag är en tös från de djupa skogarna i vackra Värmland, som just nu komiskt nog lämnat skogen för den vääääldigt stora staden Arvika. Går just nu på gymnasiet, sista året. Studenten om ca en månad (:S)

Ja, mer om mig får ni väl höra allt eftersom... Seeya!

/Julia

RSS 2.0